Tietoja verkkotaltiosta

Kaspersky Small Office Securityn avulla voit tallentaa varmuuskopioita tiedoistasi verkkotaltioon etäpalvelimelle Dropbox-palvelun kautta.

Verkkotaltion käyttö:

Voit varmuuskopioida tietoja kaikilta Kaspersky Small Office Securityn sisältäviltä laitteiltasi yhdelle ja samalle Dropbox-tilille, etkä näin ollen tarvitse useita eri verkkotaltioita.

Verkkotaltion koon määrittää verkkotaltiopalvelujen tarjoaja, Dropbox-verkkopalvelu. Katso lisätietoja palveluehdoista Dropbox-verkkosivustolta.

Kun kopioidaan tiedostoja Dropboxiin, Kaspersky Small Office Security ei tee eroa isojen ja pienten kirjainten välillä tiedoston nimessä ja/tai tiedoston polun nimessä. Siksi yritettäessä luoda varmuuskopioita tiedostoista, joiden nimet ja/tai polut eroavat toisistaan vain kirjainten koon suhteen, Kaspersky Small Office Security luo vain yhden varmuuskopion, koska Dropboxissa syntyisi ristiriita.